Har du brug for hjælp til at skrive?

Skrive coaching kan være netop det, du har brug for. Som skriveterapeut, forfatter og journalist kan jeg hjælpe dig i disse situationer, hvor du:

  • gerne vil i gang med skriveterapi, men ikke ved, hvordan du skal gå frem
  • har erfaring med at skrive dagbog og har brug for at få et større udbytte
  • har en skriveblokering
  • har brug for forfattercoaching til et bogprojekt
  • bare er nysgerrig og vil prøve skriveterapi

Læs også om

Skriveterapi

skrive coaching

VIL DU LÆRE SKRIVETERAPI?

Bestil en time med mig, hvor jeg fører dig ind i skriveterapiens verden. Du får svar på, hvad du får ud af at skrive, og hvordan du får størst udbytte. Du laver også en skriveøvelse i løbet af sessionen. Og så er du i gang. Med dig hjem får du bogen ’Skriveterapi – din guide til personlig vækst’. I bogen finder du masser af skriveteknikker og skriveøvelser, som du kan bruge fremover på egen hånd.

Pris: 1.290 kr. (inkl. bog)

NB! Bor du langt væk fra min klink i Hørsholm, eller passer det dig bedre, så kan du vælge, at vi i stedet mødes online. Her vil du få bogen tilsendt efterfølgende (gratis forsendelse).

VIL DU UDGIVE DET, DU SKRIVER?

Hvis du ønsker at bruge din dagbog som grundlag for en udgivelse, kan jeg hjælpe dig. Det gælder, uanset om du har brug for en at sparre med, har en skriveblokering eller bakser med andre udfordringer i forhold til dit projekt. Jeg kan hjælpe dig med at skabe en god skriveproces, hvor du holdes på sporet hele vejen i mål. Det kan jeg, fordi jeg ud over at være specialist i skriveterapi, også selv er forfatter og har erfaring i at coache vordende forfattere. Jeg er desuden også journalist og har mere end 20 års erfaring med at at skrive artikler.

Forløb på 10 x 6o minutter

Pris: 9.500 kr.

5 nemme tips til din skriveterapi

Sådan kommer du i gang

Skriveterapi kræver mindre, end du tror. Få effektive tips, der skyder dig i gang med at få skrevet.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev med tips og tilbud direkte i din indbakke. Du kan altid framelde dig igen. Se min persondatapolitik her