Har du brug for hjælp?

Skrivecoaching er for dig, der:

  • Gerne vil skrive, men ikke ved, hvordan du kommer i gang
  • Har erfaring med at skrive dagbog og har brug for at få større udbytte
  • Har en skriveblokering
  • Bare er nysgerrig og vil prøve skriveterapi

 

Husk at skriveterapi ikke kræver, at du er god til at skrive, for du skriver kun til dig selv.

Hvis du ønsker et coachingforløb, kan du få rabat ved at vælge et klippekort.

skrive coaching

VIL DU LÆRE SKRIVETERAPI?

Bestil en time med mig, hvor jeg fører dig ind i skriveterapiens verden. Du får svar på, hvad du får ud af at skrive, og hvordan du får størst udbytte. Du laver også en skriveøvelse i løbet af sessionen. Og så er du i gang. Med dig hjem får du bogen ’Skriveterapi – din guide til personlig vækst’. I bogen finder du masser af skriveteknikker og skriveøvelser, som du kan bruge fremover på egen hånd.

VIL DU UDGIVE DET, DU SKRIVER?

Hvis du ønsker at bruge din dagbog som grundlag for en udgivelse, kan jeg også hjælpe dig. Det gælder, uanset om du har brug for en at sparre med, har en skriveblokering eller bakser med andre udfordringer i forhold til dit projekt. Jeg kan hjælpe dig med at skabe en god skriveproces, hvor du holdes på sporet hele vejen i mål. Det kan jeg, fordi jeg ud over at være specialist i skriveterapi, også har mange års erfaring i at skrive artikler, bøger og coache vordende forfattere.

*Eventuelt afbud skal meddeles senest dagen før den aftalte tid inden kl. 14, ellers faktureres der for det fulde beløb.

Skriv dig til god nattesøvn

Skriv og sov godt!

Få en skriveøvelse, der får dig til at falde hurtigere i søvn og sove dejligt hele natten.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev med tips og tilbud direkte i din indbakke. Du kan altid framelde dig igen. Se min persondatapolitik her