Læs bøger om skriveterapi

En dagbog kan bruges som skriveterapi. I mine bøger om skriveterapi viser jeg dig hvordan. Jeg har skrevet bøgerne: ‘Skriveterapi – din guide til personlig vækst’ og ‘Skriveterapi for pårørende’.  Her på siden kan du læse om bøgerne.

Skriveterapi er et enkelt og genialt redskab til selvudvikling. 

Ved at lave skriveøvelser kan du hjælpe dig selv til at få det bedste ud af dit liv.

Du behøver kun at skrive i 15 minutter ad gangen for hver skriveøvelse for at få et godt udbytte. Og du behøver ikke skrive hver dag. Derfor kan du passe det ind i selv den mest travle hverdag.

At skrive er effektiv selvhjælp og et veldokumenteret redskab til at styrke psykisk og fysisk sundhed. Ved at lære at bruge skriveterapi, har du et redskab, som du kan have glæde af resten af livet.

Du behøver ikke have ambitioner om at blive forfatter eller være god til at skrive for at bruge skriveterapi. Alle kan have glæde af at skrive.

Læs også om forskning i skriveterapi

 

 

 

 

Skriveterapi – din guide til personlig vækst

Ny udgave! Med 2 ekstra kapitler

Den populære bog om skriveterapi har været udsolgt fra forlaget. Bogen er nu udkommet i en revideret udgave, hvor der er tilføjet  endnu en effektiv skriveteknik, som kan hjælpe dig til mere glæde og overskud. Der er også tilføjet et kapitel, der viser dig, hvordan du kan bruge nogle af bogens skriveteknikker ved vrede.

Denne bog er for alle, der vil bruge det at skrive som redskab til selvudvikling og til at få det bedste ud af livet. Her lærer du enkle og effektive skriveteknikker, og du får masser af skriveøvelser. Så kan du give dig selv terapi ved at skrive.

Du kan også lade dig inspirere af andre, der fortæller om, hvordan de har brugt skriveteknikkerne ved fx stress, sorg, vrede og lavt selvværd.

Pris: 299 kr. (373,75 kr. inkl. moms)

Gratis forsendelse inden for Danmark

skriveterapi

Uddrag af lektørudtalelsen:

“En anbefalelsesværdig bog… De mange øvelser og værktøjer i bogen vil hjælpe læseren godt på vej og sikre, at man får et optimalt udbytte og inspiration til start på en skriveproces”

Det siger læserne om

Skriveterapi – din guide til personlig vækst:

”Den er så fantastisk den bog – også fantastiske øvelser, som har hjulpet mig rigtig meget. En bog jeg er meget glad for.”
Helle
”Jeg er i gang med at læse bogen og for første gang, jeg nogensinde kan huske, har jeg ikke snydt med at starte bagfra, som jeg plejer. Fantastisk bog og det kribler for at komme i gang. Er på side 153 i bogen, og hvor skal jeg starte med øvelserne, for de er spændende alle sammen!”
Lene
”Jeg har været rigtig glad for at gå i terapi hos Annette, som gav mig skriveøvelser, der var spot on. Efter min terapi er afsluttet, laver jeg ofte skriveøvelser fra den bog, jeg fik af Annette. Jeg kan altid finde en øvelse, som jeg kan bruge. De er godt beskrevet og nemme at gå til. Jeg er sikker på, at jeg bliver ved med at skrive fremover, for det gør en kæmpe forskel at få kigget på mig selv.”
Hanne
”Jeg bruger ofte bogens øvelser, og det hjælper mig meget. Super fin bog!”
Rikke

Skriveterapi for pårørende

Bogen er for alle typer pårørende. Du vil have glæde af bogen, uanset om du er forælder, ægtefælle, kæreste, søster, bror, voksent barn, ven eller på anden måde er nærtstående. Pårørende er forskellige, men der er fællestræk ved rollen som omsorgsgiver, der gør, at du altid vil kunne finde skriveøvelser i bogen, der appellerer til netop dig.

Skriveøvelserne i denne bog er udviklet, så du kan have glæde af dem, uanset om du er omsorgsgiver til en fysisk handicappet, en der er ramt af apopleksi, demens, ALS, Parkinsons sygdom, muskelsvind, sklerose, kræft, KOL, diabetes, gigt, angst eller depression … for blot at nævne nogle af de mange kroniske sygdomme og tilstande, der kan præge hverdagen og samlivet med en nærtstående.

Pris: 270 kr.(337,50 kr. inkl. moms)

Gratis forsendelse inden for Danmark

Uddrag af lektørudtalelsen:

“En velskrevet bog til stor gavn for pårørende. Aggerbeck pointerer med solid faglighed, at man ved at skrive kan få en distance til de mange bekymringer og ubehagelige oplevelser, og samtidig opnå nemmere adgang til at løse problemer og træffe beslutninger”

Skriv dig glad med Skriveterapi

Hent dit Kapitel

Få et kapitel med en transformerende skriveteknik fra bogen Skriveterapi – Din Guide til Personlig Vækst. Skriveterapi kan give dig en bedre forståelse af dine egne behov og ønsker.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev med tips og tilbud direkte i din indbakke. Du kan altid framelde dig igen. Se min persondatapolitik her