Skriv dig stressfri

Skriv dig stressfri – onlinekursus

Dette onlinekursus lærer dig at bruge skriveterapi som redskab til at modvirke og forebygge stress.

Skriv dig stressfri består af 29 lektioner fordelt på 10 moduler. Alle moduler indledes med en kort video eller lydfil. Du får skriveøvelser i hvert modul, så du med det samme kan bruge det, du lærer, til arbejde med at modvirke stress.

Undervejs i onlinekurset får du også din helt egen coaching session på 60 minutter med Annette Aggerbeck, psykoterapeut og specialist i skriveterapi.

Du får desuden bogen ’Skriveterapi – din guide til personlig vækst’ med masser af skriveøvelser og skriveteknikker, som du kan bruge til at holde dig stressfri.

Hertil kommer bonusmateriale, hvor du finder endnu flere effektive skriveøvelser, som kan hjælpe dig fremover.

Skriv dig stressfri er for dig, der:

Tag kurset i dit eget tempo. Helt uden at skulle stresse.

Fordi det er et onlinekursus, kan du arbejde med det, præcis når det passer dig. Du får hele kurset til din rådighed på én gang. Det betyder, at DU bestemmer, hvornår du vil tage de enkelte moduler. Du kan tage det i dit helt eget tempo.

‘Skriv dig stressfri’ kan nemt passes ind i en krævende hverdag, fordi modulerne er korte. Du sparer tid på at tage kurset online, fordi du ikke skal afsætte hele dage på at skulle være på et kursussted. Du kan gøre det hjemme, eller hvor det måtte passe dig bedst.

Hvert modul varer omkring 30 minutter og består af video- eller lydsessioner samt skriveøvelser, hvor du arbejder med dig selv. Det betyder, at du bruger højst 15 minutter på hver video- eller lydsession, og at du bagefter bruger omkring 15 minutter på skriveøvelser. Samlet arbejdstid anslås til omkring 2 arbejdsdage.

Jeg anbefaler, at du tager modulerne i den anførte rækkefølge, og at du tager højst ét modul om dagen, fordi arbejdet med stress er en proces, der hverken kan eller skal forceres. De fleste bruger omkring 3 uger eller mere på at gennemgå de 10 moduler.

Hvad får du ud af 'Skriv dig stressfri'?

Hvorfor hjælper skriveterapi ved stress?

Ofte lytter vi ikke til os selv, når vi har symptomer på stress. Vi fortsætter bare med at presse os selv. Undersøgelser viser, at hvis man ikke vil kendes ved sine stresssymptomer og fortrænger sine følelser, har man en øget sygdomsrisiko. Det kan hænge sammen med, at kroppen reagerer kraftigere, når man undertrykker følelser, og at det i længden belaster kroppen.

Du kan undgå de negative følger af belastende situationer og finde tilbage til indre ro og en krop i balance ved at skrive om dine følelser.

At skrive er et veldokumenteret redskab ved stress. Fordi skriveterapi går ud på at skrive om dine tanker, kropsfornemmelser og følelser, får du ikke blot bearbejdet dine følelser, men du bliver også klogere på, hvad der udløser stress reaktioner hos dig. Dermed kan du bedre modvirke stress.

Når du skriver, tvinges du til at fokusere på dig selv i stedet for alt mulig andet. Skriveterapi er effektiv selvhjælp, der øger din selvforståelse. At forstå dig selv i forhold til stress er afgørende for at kunne foretage de ændringer i dit liv, der skal til for at tage bedst mulig vare på dig selv.

Skriv dig stressfri er baseret på videnskabeligt underbyggede metoder

Omfattende forskning viser, at skriveterapi gør os psykisk sunde og styrker immunforsvaret, så vi ikke så ofte bliver syge. Skriveterapi virker følelsesregulerende og kan føre dig fra negative tanker til positive og mere gavnlige tanker. Det er vigtigt i forhold til at modvirke stress.

Skriveterapi kan også hjælpe dig med at kunne koncentrere dig og huske bedre. Du kan desuden skrive dig til forbedret søvn, en øget evne til at løse problemer og opnå større effektivitet i dit arbejde.

skrive coaching

Modulerne:

Desuden får du en guidet meditation og en guidet visualisering.

Bonusmateriale:

  • Morgenøvelse der hjælper dig igennem dagen
  • Aftenøvelse der styrker din nattesøvn

Du får også bogen ‘Skriveterapi – din guide til personlig vækst’.

Du er ikke alene. Du bliver støtter undervejs.

Du får 60 minutter coaching med psykoterapeut Annette Aggerbeck, hvor du kan få hjælp til at håndtere stress eller få tips til dine skriverier. Du bestemmer selv, om du vil have din session online med/uden video, eller om du vil mødes i Annettes centralt beliggende klinik i Hørsholm.

Du skal være i gang med modulerne i ‘Skriv dig stressfri’, før du får coaching. Du bestiller selv tid online og kan bruge din session midt i forløbet eller efter endt forløb.

Du får alle 10 moduler, guidet meditation og visualisering, bonusmateriale, bogen om skriveterapi og 60 minutters coaching for 4.475  kr. (5.593,50 kr. inkl. moms)

(Gratis forsendelse af bogen. Ved forsendelse af bogen uden for Danmark  betaler du porto/told i tillæg)

Om Annette Aggerbeck

skriveterapi

Annette Aggerbeck er exam. psykoterapeut (MPF), journalist (DJ) og cand.jur. Efter 10 år som jurist, blandt andet i Justitsministeriet, har Annette arbejdet som chefredaktør og redaktionssekretær i magasinverdenen og de seneste mange år som freelancejournalist og psykoterapeut. Annette har erfaring for, at terapi bliver endnu mere effektivt, når man kombinerer samtaleterapi med skriveøvelser. 

 

Ud over at være emotionsfokuseret psykoterapeut er Annette specialist i skriveterapi. I 2014 udkom hendes bog ’Skriveterapi – din guide til personlig vækst’, hvor et kapitel specifikt handler om stress. Bogen er kommet i ny udgave i 2021.

Læs mere om Skriveterapi 

Læs mere om  Annette Aggerbeck  

Skriv dig glad med Skriveterapi

Hent dit Kapitel

Få et kapitel med en transformerende skriveteknik fra bogen Skriveterapi – Din Guide til Personlig Vækst. Skriveterapi kan give dig en bedre forståelse af dine egne behov og ønsker.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev med tips og tilbud direkte i din indbakke. Du kan altid framelde dig igen. Se min persondatapolitik her