Psykoterapi i Hørsholm

Overvejer du terapi?
Kombiner psykoterapi med skriveterapi

Det er ikke alt, vi kan klare selv. Nogle gange har vi brug for hjælp. Du er måske selvkritisk, føler dig utilstrækkelig, værdiløs, stresset, trist, deprimeret, angst eller ensom. Måske er du ved at drukne i stærke følelser, eller du har svært ved at mærke, hvad du føler.

Du kan have brug for hjælp til at håndtere udfordringer i forhold til partner, børn, familie, venner eller kolleger. Du kan også have brug for hjælp til at finde troen på dig selv og få lettere ved at træffe beslutninger, der er gode for dig.

Uanset om du er i krise, har særlige udfordringer i dit liv eller går rundt med en fornemmelse af, at dit liv kan blive bedre, kan psykoterapi være løsningen. Psykoterapi kan fremme god kontakt med dig selv, dine inderste ønsker og behov.

Hos mig kan du vælge mellem to former for terapi:

1. Du kan få psykoterapi i form af samtaleterapi, som kombineres med skriveøvelser. På denne side kan du læse om, hvad det vil sige at få psykoterapi med skriveterapi.

2. Du få psykoterapi, som er samtaleterapi uden skriveøvelser. Det kan du læse mere om her: Individuel terapi

Du kan sagtens bestille tid til terapi uden at vide, hvilken form for terapi du ønsker. Og du kan til enhver tid ændre dit ønske.

Psykoterapi med skriveterapi rykker dig hurtigere
skriveterapi

Mit navn er Annette Aggerbeck. Jeg er eksamineret psykoterapeut MPF med speciale i skriveterapi. Jeg har en fireårig uddannelse inden for emotionsfokuseret terapi (EFT).

Læs om: Emotionsfokuseret terapi

Oprindelig er jeg uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet, og jeg har arbejdet som jurist i 10 år, blandt andet i Justitsministeriet. Sidenhen har jeg også uddannet mig til journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Jeg har skrevet artikler om psykologi i mere end 20 år.

Du kan få psykoterapi ved, at vi mødes fysisk, eller vi taler sammen online med/uden video efter ønske. Jeg arbejder ud fra et humanistisk eksistentielt menneskesyn og den fænomenologiske metode – det vil sige, at vi i psykoterapien tager udgangspunkt i det, der er her og nu. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er underlagt foreningens etiske regler. Det betyder blandt andet, at jeg har tavshedspligt.

Samtaleterapi med skriveøvelser

Forskning viser, at udbyttet af samtaleterapi er endnu bedre, når man kombinerer psykoterapi med skriveøvelser.

Hvis du ønsker det, får du skriveøvelser med hjem, når  du er i samtaleterapi hos mig. På den måde kan du arbejde videre med det, vi har talt om, så du ikke bare går hjem og glemmer alt om det til næste gang, vi ses. Jeg skræddersyer skriveøvelserne, så de passer til netop dine udfordringer.

Fordi du kan vælge at skrive derhjemme, når du har været i terapi, mærker du tydeligt, at du rykker dig. Det er min erfaring, at psykoterapi kombineret med skriveøvelser gør, at man som regel behøver færre terapitimer, fordi man hurtigere får det bedre.

Det er vigtigt for mig at understrege, at du hverken behøver at kunne lide at skrive eller være god til at skrive for at vælge terapi med skriveøvelser. Når du først er begyndt at lave skriveøvelser, har du fået en god vane, som du ikke vil lægge fra dig igen. Du har fået dig en ven for livet i dine skriverier.

Dit udbytte af at kombinere skriveterapi med samtaler:

• Du bliver bevidst om dig selv og kan slippe dine uhensigtsmæssige mønstre.
• Du bliver bedre til at tackle problemer.
• Du får en mere klar følelse af mål og mening i dit liv.
• Du bliver bedre til at mærke dig selv og lytte til dig selv.
• Du bliver mere omsorgsfuld over for dig selv og mindsker stress.
• Du får øje på de positive forandringer du gennemgår.

Læs om: Forskning i skriveterapi

Du kan nemt og hurtigt bestille tid via mit bookingsystem

Hvordan foregår psykoterapi med skriveterapi?

Når vi mødes første gang, afdækker vi sammen dine udfordringer, og vi fastlægger et mål, som jeg støtter dig i at arbejde henimod. Før du går hjem, får du en eller flere skriveøvelser med dig, og dermed har du redskaber, du kan bruge til næste gang, vi ses. Jeg kan også give dig andre redskaber, som kan hjælpe dig i hverdagen.

De skriveøvelser, jeg giver dig, kan du som regel udføre på 15 minutter, og nogle af dem behøver du ikke lave hver dag for at få et udbytte. Du får meget ud af at skrive i betragtning af, hvor kort tid du behøver at bruge på at skrive.

PRISER Psykoterapi *

Psykoterapi med skriveterapi: 950 kr. (60 minutter)

Psykoterapi: 950 kr. (60 minutter)

Psykoterapi online: 950 kr. (60 minutter)

Du får rabat ved at købe et klippekort.

* Eventuelt afbud skal meddeles senest dagen før den aftalte tid inden kl. 14, ellers faktureres der for det fulde beløb.

psykoterapi

Klienterne siger

”Jeg har gået en del i terapi, men har ikke rykket mig så meget, som jeg har hos Annette. Det, at hun både har mig i terapi og giver mig skriveøvelser med hjem, har gjort, at jeg endelig føler, at der sker noget og ikke længere sidder fast i rollen som hende, der altid står til rådighed for andre. Jeg er blevet meget bedre til at tage hensyn til mig selv og er ikke længere trist og frustreret, som jeg var før.”
Bettina, 62 år
”Jeg har haft det med at bekymre mig om alt muligt. Sagde jeg nu noget forkert? Hvad har jeg gjort galt? Hvordan skal det dog gå? Hos Annette fandt jeg ud af, hvorfor jeg har brugt så meget krudt og tid på at bekymre mig. Men ikke kun det, jeg har også fået redskaber til at bekymre mig mindre. Rigtig gode skriveøvelser og en fantastisk samtalepartner! Tak for at du har hjulpet mig til at få ro i sindet og være en mere overskudsagtig udgave af mig selv.”
Pernille, 42 år

5 nemme tips til din skriveterapi

Sådan kommer du i gang

Skriveterapi kræver mindre, end du tror. Få effektive tips, der skyder dig i gang med at få skrevet.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev med tips og tilbud direkte i din indbakke. Du kan altid framelde dig igen. Se min persondatapolitik her